Hoveniers

Van plan, tot aanleg en onderhoud (en meer)

Van de partij die ‘het buitenplantwerk’ deed, zijn we uitgegroeid naar de partij die het totale pakket voor de buitenomgeving ontwerpt en verzorgt. Van renoveren, aanleggen en onderhoud van het groen tot en met het aanleggen van vlonders, verlichting en bestrating: u kunt het met een gerust hart aan ons overlaten. We zijn de hoofdaannemer van het buitenplaatje.

Vraag meer informatie aan over ons complete aanbod
Persoonlijk advies?

Meer weten over ons aanbod en de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor advies op maat.

Vraag meer informatie aan over ons complete aanbod
Persoonlijk advies?

Meer weten over ons aanbod en de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor advies op maat.

Complete dienstverlening

Aanleg en renovatie

Onze hoveniers verzorgen de complete inrichting van de ruimte rondom kantoren en bedrijven. Samen met u maken we een plan op maat voor een compleet nieuwe aanleg, maar we zijn ook sterk in het renoveren en transformeren van de bestaande inrichting. Van oud parkeerterrein naar prachtige stadstuin? Die uitdaging gaan we graag aan.

Onderhoud

De ruimte rondom het gebouw is het visitekaartje van uw bedrijf. Wij zorgen voor al het groenonderhoud: schoffelen, snoeien, wieden en maaien, maar ook het vegen en borstelen van de bestrating en het onderhoud van het hekwerk. Uw aanspreekpunt bij Flora Nova neemt u al het regelwerk uit handen, ook als u meerdere locaties heeft.

Boomverzorging

Onze boomspecialisten klimmen dagelijks de bomen in om ze te verzorgen. Snoeien, verplanten en ook kappen: we doen het allemaal met evenveel zorg. Al onze specialisten hebben hun European Tree Worker-certificaat, zodat ze hun werk veilig en bekwaam kunnen doen. Ze voeren ook VTA-controles uit: de ‘apk-keuring voor bomen.’ Flora Nova kan de complete zorg van uw bomenbestand van u overnemen. Uw boom is bij ons in goede handen.

Dak- en gevelgroen

We zien dat de vraag naar dak- en gevelgroen enorm groeit. En dat snappen dat we! Een groen dak oogt niet alleen mooier, maar bespaart ook op koel- en stookkosten en buffert regenwater. We bouwen complete en betreedbare tuinen op uw bebouwing, maar ook ‘kijkdaken’ met sedummatten uit eigen kwekerij. Zo maken we uw omgeving groener.

Projecten

Elk project biedt inspiratie voor een volgend project. Daarom lichten we er een paar voor u uit.

Meer projecten

Alle diensten

BEKIJK

Interieurbeplanting

BEKIJK

Houtconstructies

BEKIJK

Kwekerij

BEKIJK
Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niets van onze projecten.

Stap in ons fascinerende wereld: de norm in groen
Search
Dashboard