Interieurbeplanting

Interieur-
beplanting

Smaakmakers in elk interieur

Wat ons betreft mag het ook binnen groen zijn. En gelukkig zijn onze opdrachtgevers het daarmee eens. Een groene kantooromgeving zorgt voor meer sfeer en een gezonder werkklimaat. Mensen voelen zich echt lekkerder als ze omringd zijn door groen! We bieden onze zuurstofrijke smaakmakers in alle soorten en maten. Samen met u kijken we wat het beste past, om vervolgens alles voor u te regelen en het onderhoud te verzorgen. Kunt u gewoon genieten.

Vraag meer informatie aan over ons complete aanbod
Persoonlijk advies?

Meer weten over ons aanbod en de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor advies op maat.

Vraag meer informatie aan over ons complete aanbod
Persoonlijk advies?

Meer weten over ons aanbod en de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor advies op maat.

Complete dienstverlening

Binnenbeplanting

Even snel een pot en plant plaatsen? Niet bij ons. Als we onze planten bij u arrangeren, is daar al een heel proces aan vooraf gegaan. De omgeving, de kleuren, de lichtinval en de sfeer van de ruimte spelen namelijk een grote rol, net als uw persoonlijke wensen. Wij zorgen dat het op alle gebieden past.

Binnentuinen

We ontwerpen interieurplannen in alle soorten en maten. En dat klinkt simpeler dan het is. Het aanleggen en onderhouden van een binnentuin is een specialisme. De opbouw van een tuin binnen is anders en vraagt om andere technieken dan buiten, bijvoorbeeld op het gebied van bewatering en onderhoud. Wij pakken het graag goed voor u aan.

Groene wanden

Wilt u graag meer groene longen in uw pand, maar heeft u minder ruimte? Of zoekt u een eyecatcher? Dan zijn onze groene wanden een uitkomst. Er is veel mogelijk: van weelderige groene muren tot en met strakke moswanden in alle kleuren. We kunnen zelfs uw logo in het mos plaatsen.

Kerst en bloemen

We maken het onze vaste klanten graag makkelijk en verzorgen ook het boeket bij de receptie of bloemen voor een collega. U geeft uw wensen door en wij regelen het. En in de wintermaanden brengen we graag uw pand in kerstsfeer, binnen en buiten!

Alle diensten

BEKIJK

Hoveniers

BEKIJK

Houtconstructies

BEKIJK

Kwekerij

BEKIJK
Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niets van onze projecten.

Stap in ons fascinerende wereld: de norm in groen
Search
Dashboard