Kwekerij

Het begin van iets moois

Op onze kwekerij begint het. Hier kweken en verhandelen we een breed assortiment buitenbeplanting van hoge kwaliteit, voor de professionele afnemer. Onze planten en bomen geven sfeer en kleur aan elke buitenomgeving. Zo zorgt u voor een prachtig groen welkom. U geeft uw wensen aan, wij denken mee en zorgen dat het complete pakket snel en volgens afspraak geleverd wordt. Wij regelen het graag goed voor u, vanaf de bron en gedurende ieder seizoen.

Vraag meer informatie aan over ons complete aanbod
Persoonlijk advies?

Meer weten over ons aanbod en de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor advies op maat.

Vraag meer informatie aan over ons complete aanbod
Persoonlijk advies?

Meer weten over ons aanbod en de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor advies op maat.

Van de grootste boom tot en met het kleinste vaste plantje: we durven te stellen dat we alles kunnen leveren. Zoekt u beplanting die we niet zelf kweken? Dan regelen we het voor u. Eén ding is zeker: u krijgt alleen de beste kwaliteit. We laten onze planten en bomen pas de deur uit gaan als we zelf helemaal tevreden zijn.

Afspraak is afspraak. We leveren op tijd, het hele jaar door compleet en door het hele land. Bovendien doen we dat tegen goede, marktconforme prijzen. Zo weet u waar u aan toe bent en kunt u uw werk doen volgens plan. Heeft u een complete beplantingslijst klaarliggen? Geef maar door, dan nemen we u het regelwerk uit handen. Bent u er nog niet helemaal uit en wilt u advies? Dan denken we graag met u mee.

Compleet aanbod

Planten

Of u nou een makkelijke bodembedekker zoekt of een weelderige explosie van verschillende soorten, kleuren en maten: u kunt voor elk ontwerp bij ons terecht. We bieden een totaalassortiment aan vaste buitenplanten, geurende kruiden en zomergoed voor wat extra kleur. Zo maken we het plaatje compleet!

Bomen

We leveren bomen en struiken in alle soorten en maten: van heesters en fruitbomen tot en met leibomen en naaldbomen. Uiteraard kweken en vervoeren we ze allemaal met zorg. Onze specialisten adviseren u bovendien graag over de meest geschikte plek en de beste plaatsing.

Projecten

No posts found.

Elk project biedt inspiratie voor een volgend project. Daarom lichten we er een paar voor u uit.

Meer projecten

Alle diensten

BEKIJK

Hoveniers

BEKIJK

Houtconstructies

BEKIJK

Kwekerij

BEKIJK
Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niets van onze projecten.

Stap in ons fascinerende wereld: de norm in groen
Search
Dashboard