De insect voor het instandhouden van het ecosysteem

De klimaatverandering maakt ons bewust hoe belangrijk onze connectie met de natuur is. Daarom zet Flora Nova zich actief in om de omgeving mooier en groener te maken. Om het ecosysteem op een natuurlijke wijze in stand te houden, zijn insecten onmisbaar!

Door plaatsing van insectenhotels helpen we de natuur een handje: ze zijn onmisbaar in de bestuiving, maar de insecten zorgen er daarnaast voor om ongedierte, zoals bladluizen en rupsen, te bestrijden. Op een natuurlijke manier. Het is voor insecten alleen steeds moeilijker een schuil- of nestplaats te vinden, daarom kiezen wij steeds vaker om ook insectenhotels te plaatsen bij onze klanten.

Een stap verder richting de norm? Kies dan voor een bloemenweide! Bloeiende velden waar vlinders rondfladderen en bijen genieten van de bloemennectar zijn niet alleen een genot voor het oog, het is ook nog eens goed voor de biodiversiteit.

Het gazon of kantoortuin opnieuw inrichten of bezig met oriëntatie of behalen van een #BREEAM certificaat? Dan denken wij graag met u mee met bovenstaande opties.

Ben je ook toe aan de norm in groen? Onze specialisten komen graag langs om samen te bekijken hoe we ook bij jou zo’n plezierige, natuurlijke en duurzame omgeving kunnen realiseren. Nieuw of renovatie? We doen het even graag! Neem meteen contact op voor een vrijblijvende afspraak:

Persoonlijk advies?
Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niets van onze projecten.

Werken bij Flora Nova

Ook een passie voor ons groene vak? Bekijk hier onze vacatures.

Search
Dashboard