De Nationale Boomfeestdag 2022

Op 16 november hebben we samen met de gemeente West Betuwe de Nationale Boomfeestdag 2022 in Ophemert mogen verzorgen!

Nationale Boomfeest Dag

Deze Nationale Boomfeestdag is het initiatief van Stichting Nationale Boomfeestdag en heeft als doel om kinderen meer inzicht, kennis en begrip van bomen bij te brengen. Het streven: elk kind in zijn of haar basisschooltijd minimaal één boom te laten plaatsen. Dat is nog eens een norm stellen, daar dragen wij graag aan bij!

De kinderen van groep 7 en 8 van de Prins Willem Alexanderschool uit Ophemert hebben vol enthousiasme 13 bomen geplant op de nieuwe Natuurbegraafplaats in Ophemert. Deze begraafplaats is volledig voorbereid en ingericht als natuurbegraafplaats. We hebben het grondwerk verricht, drainage aangelegd en kruiden ingezaaid. En nu is de begraafplaats, dankzij het harde werk van de kinderen, voorzien van mooie bomen wat de begraafplaats een échte natuurbegraafplaats maakt.

De kinderen hebben een welverdiende attentie gekregen voor hun mooie werk! Het was een leuke en leerzame middag voor de kinderen. En een mooie bijdrage aan een groenere wereld.

Nationale Boomfeest Dag
Nationale Boomfeest Dag
Nationale Boomfeest Dag
Nationale Boomfeest Dag
Nationale Boomfeest Dag
Nationale Boomfeest Dag

Ben je ook toe aan de norm in groen? Onze specialisten komen graag langs om samen te bekijken hoe we ook bij jou zo’n plezierige, natuurlijke en duurzame omgeving kunnen realiseren. Nieuw of renovatie? We doen het even graag! Neem meteen contact op voor een vrijblijvende afspraak:

Persoonlijk advies?
Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niets van onze projecten.

Werken bij Flora Nova

Ook een passie voor ons groene vak? Bekijk hier onze vacatures.

Search
Dashboard