DHL Maastricht

Als je Maastricht binnenrijdt, valt je oog meteen op het indrukwekkende DHL Shared Service Center, prachtig gelegen naast de A2.

Dit project, een symbool van renovatie en modernisering, heeft zowel intern als extern een aanzienlijke transformatie ondergaan.

Flora Nova heeft in samenwerking met VanHeur de groenvoorziening rondom dit pand, dat een grootschalige renovatie onderging, volledig getransformeerd.

Highlights van het project omvatten de installatie van Sedum-dakvlakken voor biodiversiteit en duurzaamheid en het strategisch plaatsen van beplanting en nieuwe pauzevoorzieningen. Deze ingrepen hebben het pand niet alleen een groene uitstraling gegeven, maar ook bijgedragen aan een plezierige werkomgeving.

Dit project onderstreept Flora Nova’s expertise in het creëren van duurzame, groene ruimtes die naadloos aansluiten op de omgeving. Bekijk het resultaat en laat je inspireren!

Ben je ook toe aan de norm in groen? Onze specialisten komen graag langs om samen te bekijken hoe we ook bij jou zo’n plezierige, natuurlijke en duurzame omgeving kunnen realiseren. Nieuw of renovatie? We doen het even graag! Neem meteen contact op voor een vrijblijvende afspraak:

Persoonlijk advies?
Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niets van onze projecten.

Werken bij Flora Nova

Ook een passie voor ons groene vak? Bekijk hier onze vacatures.

Search
Dashboard