Vormgeven van de omgeving rondom distributiecentrum van Jumbo Supermarkten

Bij Flora Nova zijn we trots op elk project dat we realiseren, en recent hebben we een bijzonder project voltooid dat we graag met jullie delen. Aan de #Ravenswade in #Nieuwegein, hebben we bijgedragen aan het vormgeven van de omgeving van het indrukwekkende nationaal distributiecentrum van Jumbo Supermarkten.

Dit project omvatte zowel de ontwikkeling van groenvoorzieningen als de implementatie van ecologische maatregelen, allemaal in lijn met de #BREEAM certificeringseisen.

In twee fases is dit enorme centrum opgebouwd, waaruit Jumbo zijn verse producten distribueert naar supermarkten doorheel Nederland. Na aanvankelijk te hebben samengewerkt met bouwaannemer ASK Romein, kregen wij direct vanuit Jumbo de mooie opdracht om de groenvoorzieningen rondom de tweede fase te realiseren. Dit project toont eens te meer onze inzet voor duurzaamheid en onze vaardigheid om de omgeving op een ecologisch verantwoorde wijze vorm te geven.

Deze samenwerking met Jumbo onderstreept onze commitment aan de norm in groen en onze expertise in het creëren van groene, gezonde leef- en werkomgevingen. Bij Flora Nova werken we aan meer dan alleen het esthetische; we sturen op positieve milieu-impact door middel van onze groenprojecten, altijd met oog op de toekomst.

We zijn trots op het resultaat en dankbaar voor de kans om aan zo’n betekenisvol project bij te dragen! 💚

Ben je ook toe aan de norm in groen? Onze specialisten komen graag langs om samen te bekijken hoe we ook bij jou zo’n plezierige, natuurlijke en duurzame omgeving kunnen realiseren. Nieuw of renovatie? We doen het even graag! Neem meteen contact op voor een vrijblijvende afspraak:

Persoonlijk advies?
Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niets van onze projecten.

Werken bij Flora Nova

Ook een passie voor ons groene vak? Bekijk hier onze vacatures.

Search
Dashboard