Duurzame infrastructuur in Udenhout

In Udenhout hebben we onlangs drie prachtige houten bruggen gerealiseerd voor het project Den Bogerd, deelgebied 2, De Singels.

Een project waarbij samenwerking centraal stond, met dank aan het team van ADCIM B.V. voor hun deskundige toezicht. Van het initiële ontwerp tot de uiteindelijke realisatie, elk detail werd zorgvuldig overwogen om niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aan te sluiten bij de omgeving.

Het unieke aan dit project? Alle bruggen zijn volledig geprefabriceerd in onze hal, waardoor ze naadloos geïntegreerd konden worden met de omgeving. We zijn enthousiast om te zien hoe deze bruggen de levens van de bewoners van Den Bogerd zullen verrijken. Veel plezier gewenst aan iedereen die ze gaat gebruiken!

Ben je ook toe aan de norm in groen? Onze specialisten komen graag langs om samen te bekijken hoe we ook bij jou zo’n plezierige, natuurlijke en duurzame omgeving kunnen realiseren. Nieuw of renovatie? We doen het even graag! Neem meteen contact op voor een vrijblijvende afspraak:

Persoonlijk advies?
Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niets van onze projecten.

Werken bij Flora Nova

Ook een passie voor ons groene vak? Bekijk hier onze vacatures.

Search
Dashboard