Opgeleverd: herinrichting Landgoed Remmerstein BV

In opdracht van Landgoed Remmerstein BV hebben wij een stuk terrein van het landgoed mogen herinrichten. Het werd voorheen gebruikt als kweekplek en als verkooppunt van kerstbomen. Nu het landgoed hiermee is gestopt, is de ruimte omgevormd naar een parkeerplaats voor de diverse evenementen die op het landgoed worden georganiseerd. Naast de heringerichte parkeerplaats, hebben wij een nieuwe houtwal en bos aangeplant. Ook hebben wij voor het landgoed ter compensatie van de uitbreiding van het Vakantiepark Thijmse Berg de houtwallen langs de Cunneraweg verbreed met maar liefst 20.340 vierkante meter.

Naast de verrichte werkzaamheden, onderhouden wij wekelijks de grote privétuin rondom het hoofdgebouw. Dit doen wij niet alleen, maar in samenwerking met de IVN-afdeling Veenendaal Rhenen ‘Natuurwerkt’. Deze groep vrijwilligers ondersteunen het Landgoed al langer en helpen ons met het behouden van de prachtige tuin.

Benieuwd naar het Landgoed? Lees hier meer.

Ben je ook toe aan de norm in groen? Onze specialisten komen graag langs om samen te bekijken hoe we ook bij jou zo’n plezierige, natuurlijke en duurzame omgeving kunnen realiseren. Nieuw of renovatie? We doen het even graag! Neem meteen contact op voor een vrijblijvende afspraak:

Persoonlijk advies?
Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niets van onze projecten.

Werken bij Flora Nova

Ook een passie voor ons groene vak? Bekijk hier onze vacatures.

Search
Dashboard