Opgeleverd: herinrichting terrein Amsterdam

Sloterdijk verandert de komende jaren in een levendige stadswijk waar mensen kunnen wonen en werken. Sloterdijk ontwikkelt zich tot een duurzaam en innovatief gebied waarbij groen een belangrijke rol speelt.

Afgelopen zomer hebben wij in opdracht van Coltavast de gehele groenvoorziening van de buitenruimte verzorgd van het voormalige kantoorgebouw aan de Naritaweg 199 in Amsterdam, wat op dat moment getransformeerd werd tot woningen. Hiermee hebben we de omgeving niet alleen mooier, maar vooral groener gemaakt.

Hierbij werd niet alleen gekeken naar de uitstraling en de tuin als aangename plek om te verblijven, maar ook naar de duurzame kant van het geheel. Zo is de tuin zelfvoorzienend als het om water gaat: de wadi’s bergen vanuit tuin en vanaf het dak het benodigde water en zorgen voor infiltratie en afvoer wanneer er een teveel ontstaat. Goed voor de instandhouding van de tuin en geen belasting van gemeentelijk riool.

Het hele jaar zorgeloos genieten van een groene omgeving!

Ben je ook toe aan de norm in groen? Onze specialisten komen graag langs om samen te bekijken hoe we ook bij jou zo’n plezierige, natuurlijke en duurzame omgeving kunnen realiseren. Nieuw of renovatie? We doen het even graag! Neem meteen contact op voor een vrijblijvende afspraak:

Persoonlijk advies?
Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niets van onze projecten.

Werken bij Flora Nova

Ook een passie voor ons groene vak? Bekijk hier onze vacatures.

Search
Dashboard