Opgeleverd: SQM Offices Voorburg

Voor een upgrade en modernisatie van een entreeplein ben je bij ons aan het juiste adres. Wij doen alles met respect, zorg en aandacht.

In opdracht van Time Equities Inc. mochten we het entreeplein van het kantorencomplex aan het stationsplein in Voorburg herinrichten. We ontwerpen, realiseren en onderhouden met het oog op duurzaamheid, verbondenheid en schoonheid. Wij draaien onze hand dus niet om voor een forse upgrade en modernisatie. Wij zorgden voor een prachtig entreeplein waar je je ogen uitkijkt en met plezier verblijft, dat is nog eens een binnenkomer!

En ook voor dit project gaan we voor een duurzame samenwerking… Dat is voor ons altijd de focus. Alleen zo dragen we samen bij aan een groenere toekomst.

Ben je ook toe aan de norm in groen? Onze specialisten komen graag langs om samen te bekijken hoe we ook bij jou zo’n plezierige, natuurlijke en duurzame omgeving kunnen realiseren. Nieuw of renovatie? We doen het even graag! Neem meteen contact op voor een vrijblijvende afspraak:

Persoonlijk advies?
Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niets van onze projecten.

Werken bij Flora Nova

Ook een passie voor ons groene vak? Bekijk hier onze vacatures.

Search
Dashboard