Opgeleverd: Yusen Logistics Moerdijk

Een duurzame werkomgeving is meer dan energiebesparend en circulair, groen speelt hier wat ons betreft ook een belangrijke rol in. Samen met bouwaannemers Goldbeck Nederland realiseerden we de groenvoorzieningen en verdere inrichting van het terrein rondom het nieuwe logistieke complex van Yusen Logistics Benelux in het havengebied van Moerdijk.

De inrichting vond plaats onder een BREEAM ambitie en naar aanleiding van een voorafgaande ecologische verkenning zijn wij aan de slag gegaan. We hebben voor dit project gebruik gemaakt van streekeigen beplanting, aangevuld met ingezaaide bloemenweide. Naast het groen hebben we ook rekening gehouden met de vogels en insecten in de vorm van een insectenhotel en diverse vogelhuisjes.

In de toekomst zullen wij het verdere onderhoud van het terrein verzorgen.

Ben je ook toe aan de norm in groen? Onze specialisten komen graag langs om samen te bekijken hoe we ook bij jou zo’n plezierige, natuurlijke en duurzame omgeving kunnen realiseren. Nieuw of renovatie? We doen het even graag! Neem meteen contact op voor een vrijblijvende afspraak:

Persoonlijk advies?
Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niets van onze projecten.

Werken bij Flora Nova

Ook een passie voor ons groene vak? Bekijk hier onze vacatures.

Search
Dashboard