Renovatie entreegebied B Amsterdam

Realisatie van een groot hardhouten podium , verlichtingsarmaturen en een sfeervol plein wat gebruikt kan gaan worden voor events.

Aan de ring van Amsterdam heeft de eigenaar vanaf 2014 het voormalige IBM-kantoor nieuw leven ingeblazen. Een karakteristiek pand van 40.000m2, vol historie. Met het ontwerp van Next Architects is het gebouw omgetoverd tot een levendige hotspot voor startups, ZZP-ers en creatieve ondernemingen. Door middel van de toepassing van hergebruikte materialen is een typerende industriële uitstraling gecreëerd, wat een bruisende en inspirerende omgeving vormt voor de mensen die gebruik maken van het gebouw. Met B.Amsterdam is een stad binnen een gebouw ontstaan, waarin ruimte is voor werken, sport, evenementen en horeca.

Typerend en kenmerkend voor B Amsterdam zijn;

let’s create memories together.
work. meet. play.

 

Beschrijving werk

Renovatie voorterrein en entreegebied. Realisatie van een groot hardhouten podium, verlichtingsarmaturen en een sfeervol plein wat gebruikt kan gaan worden voor events. Daarnaast hebben we de gevel voorzien van groen.

Aangenomen; december 2021

Realisatie; jan 2022-juni 2022

Opdrachtgever; Riekerpolder Investment VOF

Architect: Rademacher-de Vries Amsterdam

Ben je ook toe aan de norm in groen? Onze specialisten komen graag langs om samen te bekijken hoe we ook bij jou zo’n plezierige, natuurlijke en duurzame omgeving kunnen realiseren. Nieuw of renovatie? We doen het even graag! Neem meteen contact op voor een vrijblijvende afspraak:

Persoonlijk advies?
Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niets van onze projecten.

Werken bij Flora Nova

Ook een passie voor ons groene vak? Bekijk hier onze vacatures.

Search
Dashboard