Renovatie onderdelen Kessler Park in Rijswijk

Kessler Park kent een lange geschiedenis in technologische ontwikkeling, al in 1962 opende Shell hier haar onderzoekscentrum.

In 2017 kondigde Shell aan de locatie in Rijswijk te gaan verlaten, waarna Kadans het complex in 2019 kocht met als doel het te transformeren naar een campus met een woonfunctie en daarnaast volop kantoor- en onderzoeksruimten voor kennisintensieve bedrijven, zoals bijvoorbeeld het reeds gevestigde TNO. Eigenaar Kadans Science Partner benaderde Flora Nova voor de eerste fase van het vergroenen en verduurzamen van een aantal delen van het buitenterrein. Na planvorming en goedkeuring werd deze winter de grote patiotuin met waterpartij, alsmede de entrees van enkele van de gebouwen op het park, heringericht en opnieuw beplant. Een mooie volgende stap in de herpositionering en het vermarkten van de nieuwe campus AtThePark .

Ben je ook toe aan de norm in groen? Onze specialisten komen graag langs om samen te bekijken hoe we ook bij jou zo’n plezierige, natuurlijke en duurzame omgeving kunnen realiseren. Nieuw of renovatie? We doen het even graag! Neem meteen contact op voor een vrijblijvende afspraak:

Persoonlijk advies?
Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niets van onze projecten.

Werken bij Flora Nova

Ook een passie voor ons groene vak? Bekijk hier onze vacatures.

Search
Dashboard