Boomverzorging: Van wortel tot kroon

Bij Flora Nova begrijpen we dat bomen niet alleen deel uitmaken van het landschap, maar ook een belangrijke rol spelen in de openbare ruimte. Onze boomverzorging is geen standaardklus; het is een vak apart, waarbij elke fase van de levenscyclus van een boom vraagt om specifieke aandacht.

Wij gaan verder dan alleen het planten, onderhouden en vellen van bomen. Onze expertise omvat bodemonderzoek, boominventarisatie, en zelfs trekproeven om te beoordelen of een boom veilig kan blijven staan op drukke of bepalende locaties.

Onze boommedewerkers zijn opgeleid tot European Tree Workers (ETW), een certificering die staat voor hoogwaardige boomverzorging. VTA en Boomveiligheidscontroles zijn voor ons standaard, niet alleen omdat ze verplicht zijn, maar omdat ze deel uitmaken van onze toewijding aan de veiligheid en gezondheid van bomen.

Vertrouw op Flora Nova voor boomverzorging die verder gaat dan de standaard. Van wortel tot kroon, in onze groene vingers ligt de sleutel tot gezonde, veilige bomen!

Ben je ook toe aan de norm in groen? Onze specialisten komen graag langs om samen te bekijken hoe we ook bij jou zo’n plezierige, natuurlijke en duurzame omgeving kunnen realiseren. Nieuw of renovatie? We doen het even graag! Neem meteen contact op voor een vrijblijvende afspraak:

Persoonlijk advies?
Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niets van onze projecten.

Werken bij Flora Nova

Ook een passie voor ons groene vak? Bekijk hier onze vacatures.

Search
Dashboard