Houtconstructies

Hout-
constructies

Ons ambacht, onze kracht

Flora Nova realiseert maatwerkconstructies: van de tekentafel en vergunningen tot en met het eindproduct. Met onze technische kennis en jarenlange ervaring adviseren we u over de mogelijkheden. Ook zorgen we voor inspectie en onderhoud. Wij werken voor provincies, gemeenten, waterschappen, aannemers en diverse andere overheidsinstanties.

Wilt u alvast een beeld van het resultaat? We maken graag een 3D-impressie voor u. Het eindresultaat is niet alleen mooi, maar ook degelijk, duurzaam en functioneel. En het past perfect in de omgeving.

Vraag meer informatie aan over ons complete aanbod
Persoonlijk advies?

Meer weten over ons aanbod en de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor advies op maat.

Vraag meer informatie aan over ons complete aanbod
Persoonlijk advies?

Meer weten over ons aanbod en de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor advies op maat.

Complete dienstverlening

Bruggen, vlonders en steigers

We bouwen onze bruggen, vlonders, steigers en beschoeiingen in hout, maar werken ook met staal, beton en kunststof. Heeft u zelf een ontwerp? Wij voeren het graag voor u uit. Maar we kunnen ook het ontwerp voor u verzorgen. We doen ons voorwerk met zorg, zodat we op locatie snel kunnen schakelen.

Buitenverblijven en uitkijktorens

Zoekt u een buitenverblijf dat nét even anders is van vorm, van materiaal of van ontwerp? In onze werkplaats maken we de meest prachtige houten constructies op maat. Van fietsenstallingen, carports, veranda’s, tuinhuizen en overkappingen tot en met vogelkijkhutten en uitkijktorens. Als we het kunnen bedenken, kunnen we het ook maken!

Speeltoestellen

“Ik zoek een speelhuisje, maar dan even anders.” “We willen een speelelement, maar het moet wel passen bij de begroeiing in de bestaande of nieuw te maken ruimte.” Van zulke vragen leven we op! Geen standaard catalogus dus, maar creativiteit, kennis en inzicht om bijzondere speeltoestellen te maken. Uiteraard voldoen ze allemaal aan de Europese veiligheidsnormen.

Buitenmeubilair

We leveren en plaatsen al het meubilair voor tuinen, landschappen en parken: van robuuste picknicktafels, schommelbanken en parkbanken tot en met stijlvolle informatieborden en routepaaltjes. Heeft u zelf een ontwerp? Of wilt u advies van een van onze architecten? U bent welkom aan onze tekentafel (die we natuurlijk zelf ontworpen hebben…).

Projecten

Elk project biedt inspiratie voor een volgend project. Daarom lichten we er een paar voor u uit.

Meer projecten

Alle diensten

BEKIJK

Hoveniers

BEKIJK

Interieurbeplanting

BEKIJK

Kwekerij

BEKIJK
Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niets van onze projecten.

Stap in ons fascinerende wereld: de norm in groen
Search
Dashboard