Wereld onder de brug van de RijnlandRoute N206 Ir. G. Tjalmaweg

Welkom bij ons recente project onder de bruggen van de RijnlandRoute N206 Ir. G. Tjalmaweg! Wij zijn trots op onze bijdrage aan de creatie van een aangename verblijfsplek onder deze imposante bruggen.

Realisatie van steigers, vlonders, en zitelementen
Onze verantwoordelijkheid omvatte de realisatie van steigers, vlonders, en zitelementen, allemaal ontworpen om een uitnodigende omgeving te creëren onder de bruggen. Deze objecten dienen niet alleen als functionele elementen maar ook als esthetische toevoegingen aan de ruimte.

Biobased houtcomposiet voor duurzaamheid
Een belangrijk kenmerk van dit project is het gebruik van biobased houtcomposiet. Bestaande betonnen poeren van het viaduct zijn bekleed met deze duurzame elementen en omgevormd tot comfortabele zitmeubels. Niet alleen wordt hiermee een visuele transformatie bereikt, maar ook dragen deze elementen bij aan de algehele duurzaamheid van het project.

Verlichting en ecologisch bewustzijn
Speciale aandacht is besteed aan verlichting. Een lichtlijn in de zitelementen, LED-licht aan drie zijden, en aangelichte kolommen zorgen ervoor dat de plek niet alleen overdag, maar ook ’s nachts een vriendelijke uitstraling heeft. Belangrijk is dat we rekening hebben gehouden met de lokale fauna, met specifieke aandacht voor de aanwezige vleermuizen.

Dit project is niet alleen een technisch hoogstandje maar ook een toonbeeld van esthetisch en ecologisch bewust ontwerpen. We nodigen u uit om meer te ontdekken over ons werk onder de bruggen van de RijnlandRoute N206 Ir. G. Tjalmaweg.

Ben je ook toe aan de norm in groen? Onze specialisten komen graag langs om samen te bekijken hoe we ook bij jou zo’n plezierige, natuurlijke en duurzame omgeving kunnen realiseren. Nieuw of renovatie? We doen het even graag! Neem meteen contact op voor een vrijblijvende afspraak:

Persoonlijk advies?
Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niets van onze projecten.

Werken bij Flora Nova

Ook een passie voor ons groene vak? Bekijk hier onze vacatures.

Search
Dashboard