werken bij

We hebben altijd plaats voor mensen met een passie voor ons mooie vak. Bij Flora Nova kun je heel veel kanten op. Draai een dagje mee en proef de sfeer. Je bent van harte welkom!

Vacatures

Wil jij de handen uit de mouwen steken in ons veelzijdige bedrijf? Je groene vingers laten spreken of juist aan de slag met maatwerk in hout? Bekijk dan snel de vacatures.

samen zijn we de norm in groen

Iedereen die bij ons over het terrein loopt, voelt direct: dit is een mooi en veelzijdig bedrijf. Je kunt bij ons bovendien alle kanten op. Of je nou werkt bij de kwekerij, de hoveniers, de diensten rond de interieurbeplanting of de houtconstructie, één ding is zeker: iedereen is trots om bij Flora Nova te werken. “Het is leuk werk, de zaken zijn goed geregeld en de sfeer is goed”, horen we vaak. En daar zijn wij dan weer trots op.

Wil jij ons team versterken? Kom gezellig langs voor een gesprek. Je ben ook van harte welkom als je geen hoveniersdiploma hebt, maar wel passie hebt voor werken in het groen. En gaat je hart sneller kloppen van hout en houten constructies? Ook dan ontmoeten we je graag!

Een dagje meelopen om de sfeer te proeven? Goed idee! Kun je mooi kennismaken met het werk en meteen onze collega’s ontmoeten. Ben je BBL-student? Dan bieden we je graag een mooie leerervaringsplek. Want jij bent de collega van de toekomst!

De handen uit de mouwen steken en werken voor het beste resultaat: samen zijn we de norm in groen.

daarom zijn we de norm in groen

Samen kunnen we alles aan

Iedereen wil elkaar helpen. Dat is hier vanzelfsprekend

Toekomstgericht
denken

Wij kijken altijd een stapje verder.

Klantgericht
werken

Wij nemen de zorg uit handen.

In beeld

Meer groen? Flora Nova regelt het voor u: binnen, buiten én op het dak.

Stap in ons fascinerende wereld: de norm in groen
Search
Dashboard