Huis in de Duinen: Waar natuur en zorg samenkomen

Huis in de Duinen, een bijzonder project dat is gerealiseerd door Flora Nova in samenwerking met Compeer bv en Woonzorg Nederland. We vertellen je graag meer over dit inspirerende project.

Unieke combinatie van natuur en zorg

Huis in de Duinen, onderdeel van Kennemerhart ouderenzorg, biedt een unieke combinatie van natuur en zorg. Gelegen aan de rand van Zandvoort en grenzend aan de prachtige duinen, creëren we een omgeving waar bewoners kunnen genieten van rust, ruimte en groen. De tuin is zorgvuldig ontworpen om naadloos over te gaan in de natuurlijke omgeving, waardoor een gevoel van harmonie en welzijn wordt bevorderd.

Als hoveniersbedrijf hebben we met grote toewijding de terreininrichting verzorgd, met oog voor detail en kwaliteit. We hebben gezorgd voor een perfecte balans tussen esthetiek en functionaliteit, met aandacht voor de behoeften van de bewoners. De tuin biedt verschillende mogelijkheden om buiten te ontspannen, te wandelen en te genieten van de prachtige omgeving.

Toekomstbestendige woonomgeving

Daarnaast is er bij de nieuwbouw van Huis in de Duinen veel aandacht besteed aan het creëren van een comfortabele en toekomstbestendige woonomgeving. Met moderne technieken en wooncomfort voldoet het verpleeghuis aan de hoogste standaarden. Leefcirkels worden gebruikt als vorm van domotica, waardoor bewoners met gevorderde dementie meer vrijheid hebben om zich te bewegen.

We zijn ontzettend trots op dit project en dankbaar dat we hebben kunnen bijdragen aan de realisatie van Huis in de Duinen. Samen met Compeer bv en Woonzorg Nederland hebben we een ontzettend fijne plek gecreëerd waar natuur, zorg en welzijn samenkomen. Neem een kijkje in onze fotogalerij om het prachtige resultaat te bewonderen.

Ben je ook toe aan de norm in groen? Onze specialisten komen graag langs om samen te bekijken hoe we ook bij jou zo’n plezierige, natuurlijke en duurzame omgeving kunnen realiseren. Nieuw of renovatie? We doen het even graag! Neem meteen contact op voor een vrijblijvende afspraak:

Persoonlijk advies?
Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niets van onze projecten.

Werken bij Flora Nova

Ook een passie voor ons groene vak? Bekijk hier onze vacatures.

Search
Dashboard