Het groene paradijs van Canon

Wij hebben de eer gehad om betrokken te zijn geweest bij dit bijzondere project: het ontwerpen en aanleggen van de interieurbeplanting bij Canon, een oase van rust en groen. Bij aankomst word je direct begroet door een weelderige groene entree. De beplanting vormt een uitnodigend decor en geeft je gelijk positieve energie.

Het groene kantoorlandschap

Eenmaal verder in het pand van Canon betreed je een adembenemend kantoorlandschap dat doordrenkt is met natuurlijk groen. Grote, luchtige atria fungeren als binnentuinen en bieden werknemers en bezoekers een vleugje natuur in hun werkomgeving. Hier vind je een verscheidenheid aan planten, die de ruimte vullen met zuurstof en positieve energie.
Het creëren van een gebalanceerd ecosysteem binnen deze atria is van cruciaal belang. Door rekening te houden met factoren zoals lichtniveaus, temperatuur en luchtvochtigheid, zorgen wij ervoor dat de planten gedijen en een gezonde, groene omgeving behouden.

Een gezonde werkomgeving

De interieurbeplanting bij Canon heeft niet alleen een esthetisch doel, maar draagt ook bij aan een gezonde werkomgeving. Planten helpen de luchtkwaliteit te verbeteren door CO2 om te zetten in zuurstof en schadelijke stoffen uit de lucht te filteren. Dit zorgt voor een frisse, schone atmosfeer waarin werknemers optimaal kunnen presteren. Naast het esthetische aspect en de verbetering van de luchtkwaliteit, hebben studies aangetoond dat groene omgevingen het welzijn en de productiviteit van werknemers positief beïnvloeden. Het zorgvuldig geplaatste groen zorgt voor visuele rust en vermindert stress. Het is geweldig om te zien hoe de planten bijdragen aan een gelukkige en gezonde werkomgeving.

Slim onderhoud

Bij het ontwerpen en aanleggen van de interieurbeplanting is duurzaamheid een belangrijk aspect geweest. Zo wordt er gestreefd naar een efficiënt gebruik van middelen. Het opzetten van een geautomatiseerd irrigatiesysteem en het regelmatig monitoren van de planten helpen om waterverspilling te voorkomen en de gezondheid van het groen te waarborgen.

Ben je ook toe aan de norm in groen? Onze specialisten komen graag langs om samen te bekijken hoe we ook bij jou zo’n plezierige, natuurlijke en duurzame omgeving kunnen realiseren. Nieuw of renovatie? We doen het even graag! Neem meteen contact op voor een vrijblijvende afspraak:

Persoonlijk advies?
Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niets van onze projecten.

Werken bij Flora Nova

Ook een passie voor ons groene vak? Bekijk hier onze vacatures.

Search
Dashboard