Het Jeroen Pit Huis Amsterdam

Het Jeroen Pit Huis is een plek waar een nieuw zorgconcept in een nieuw gebouw gehuisvest wordt. De ontbrekende schakel in de zorg voor chronisch ernstig zieke kinderen tussen ziekenhuis en thuis.

De overstap van deze kinderen vanuit het ziekenhuis naar huis is vaak groot en lastig. Het Jeroen Pit Huis is erop gericht die overstap makkelijker, veiliger en bestendiger te maken. Het huis is gebouwd op het terrein van Amsterdam UMC, een vrijstaand gebouw met 8 huiselijke familie-appartementen met direct uitzicht op groen en water. Voor deze bijzondere veilige plek, die voelt als thuis, heeft Flora Nova alle bestrating, tuinhuizen, overkappingen en beplantingen mogen aanleggen. De verwachting is dat de deuren van Het Jeroen Pit Huis zullen openen rond half april 2022. Hier alvast een kleine impressie van het gebouw.

Ben je ook toe aan de norm in groen? Onze specialisten komen graag langs om samen te bekijken hoe we ook bij jou zo’n plezierige, natuurlijke en duurzame omgeving kunnen realiseren. Nieuw of renovatie? We doen het even graag! Neem meteen contact op voor een vrijblijvende afspraak:

Persoonlijk advies?
Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niets van onze projecten.

Werken bij Flora Nova

Ook een passie voor ons groene vak? Bekijk hier onze vacatures.

Search
Dashboard