Particuliere tuin in Waalre

Onder de rook van Eindhoven ligt het dorp Waalre, waar van oudsher veel welgestelde particulieren uit de regio Eindhoven zich vestigden in de bosrijke omgeving aan de rand van de dorpskern.

Een ondernemer uit de fastfoodsector liet de afgelopen 2 jaar een imposante en onder architectuur ontworpen villa bouwen op een perceel van meer dan een hectare groot. Vanuit de reeds bestaande zakelijke relatie werd Flora Nova benaderd voor het mee vormgeven van de plannen voor de tuin en het aansluitend ook het realiseren daarvan. De met veel grote Rhododendrons, groenblijvende hagen, bomen en een keur aan heesters en vaste planten ingerichte tuin, kent vloeiende lijnen en verhardingen en paden waarmee bezoekers en bewoners zich rondom de woning en door tuin en bos begeven. Verder achter de woning loopt de tuin geleidelijk over in het aanwezige bos, wat het achterste deel van het perceel vormt en doorloopt voorbij de perceelsgrenzen in een natuurgebied. Bijgaand enige afbeeldingen van het buitengewoon fraaie resultaat van deze prachtige tuin!

Ben je ook toe aan de norm in groen? Onze specialisten komen graag langs om samen te bekijken hoe we ook bij jou zo’n plezierige, natuurlijke en duurzame omgeving kunnen realiseren. Nieuw of renovatie? We doen het even graag! Neem meteen contact op voor een vrijblijvende afspraak:

Persoonlijk advies?
Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niets van onze projecten.

Werken bij Flora Nova

Ook een passie voor ons groene vak? Bekijk hier onze vacatures.

Search
Dashboard