Van visie tot realisatie: Onze laatste tuintransformatie

In het schilderachtige Groene Hart van Nederland hebben wij onlangs de kans gekregen om een prachtige particuliere tuin te transformeren tot een groen paradijs. Bij Flora Nova geloven we dat elke tuin een verhaal te vertellen heeft, en dit project was geen uitzondering.

Ons meest recente project omvatte de aanleg van een groot terras met 80×80 keramische tegels, omringd door luxueuze wolken van Ilex Crenata Caroline Upright, een prachtig alternatief voor de buxus. Het terras kreeg een extra vleugje elegantie door de aanplanting van olijfbomen in de aanwezige houten bakken. Maar dat is niet alles.

Om de connectie tussen de tuin en de kelder te versterken, hebben we de bestaande betonnen trap bekleed met dezelfde keramische tegels die het terras sieren. De op maat gemaakte treden creëren een naadloze overgang en een visueel aantrekkelijk element in de tuin.

Het hart van deze tuin is ons geavanceerde, volautomatische beregeningssysteem met 8 zones, zodat elk hoekje van de tuin de juiste hoeveelheid water krijgt. Dit zorgt ervoor dat de beplanting, hagen en potten gedijen en gedurende alle seizoenen stralen.

Een droom die waarheid wordt
Met veel liefde voor detail hebben we deze tuin omgetoverd tot een meesterwerk. Het is nu aan het groeien en bloeien, en de opdrachtgever kan volop genieten van zijn tuin. Bij Flora Nova zetten we ons in om dromen om te zetten in werkelijkheid, en dit project is een levend bewijs van onze toewijding aan het creëren van tuinen die voldoen aan de norm in groen.

Ben je ook toe aan de norm in groen? Onze specialisten komen graag langs om samen te bekijken hoe we ook bij jou zo’n plezierige, natuurlijke en duurzame omgeving kunnen realiseren. Nieuw of renovatie? We doen het even graag! Neem meteen contact op voor een vrijblijvende afspraak:

Persoonlijk advies?
Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niets van onze projecten.

Werken bij Flora Nova

Ook een passie voor ons groene vak? Bekijk hier onze vacatures.

Search
Dashboard